Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta gotowana z pieczarkami i warzywami.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2662
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4657
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102202
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6539
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2662
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4657
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102202
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6539
Składniki
Kapustę pozbawić głąba i drobno pokroić. Pieczarki opłukać i pokroić w cząstki. Cebulę, marchewkę i pietruszkę grubo posiekać i poddusić na patelni około 10 minut. Wybrać szerszy garnek, przełożyć kapustę, zalać wodą, dodać listki laurowe, podduszone warzywa. Od momentu zawrzenia wody gotować około 10 minut. Pod koniec gotowania dodać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem.