Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta gotowana z pieczarkami i warzywami.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457243
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1341
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2183
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 537
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457243
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1341
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2183
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 537
Składniki
Kapustę pozbawić głąba i drobno pokroić. Pieczarki opłukać i pokroić w cząstki. Cebulę, marchewkę i pietruszkę grubo posiekać i poddusić na patelni około 10 minut. Wybrać szerszy garnek, przełożyć kapustę, zalać wodą, dodać listki laurowe, podduszone warzywa. Od momentu zawrzenia wody gotować około 10 minut. Pod koniec gotowania dodać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem.