Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grzybowy już się kończy. W tym roku udany jak nigdy. Tym razem polecam smaczne ala flaczki z boczniaków., które w łatwy sposób można wyhodować w domowych warunkach.
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 99
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9031
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 115
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 99
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9031
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 115
Składniki
Boczniaki oczyszczamy. Marchew, pietruszkę, selera myjemy, obieramy i kroimy w słupki. Cebulę drobno siekamy. Szklimy na maśle po czym dodajemy warzywa i dusimy ok. 15 min. Po tym czasie wlewamy wodę. Boczniaki oczyszczamy i koimy również w słupki. Wrzucamy na patelnię i dusimy ok. 15 min po czym dodajemy do garnka z bulionem warzywnym. Gotujemy do miękkości boczniaków. Dodajemy przecier pomidorowy, pozostałe przyprawy wg uznania. Zagotowujemy. Podajemy z domowym pieczywem.