Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zrazy trochę oszukane bo z mięsa mielonego, zatopione w aromatycznym sosie.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1552
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231962
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5057
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1552
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231962
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5057
Składniki
Mięso mielone przekładamy do miski.
Wbijamy jajko.
Dodajemy bułkę tartą.
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę dodajemy do mięsa.
Następnie musztardę.
Przyprawiamy majerankiem, pieprzem oraz solą.
Boczek kroimy w kostkę, przekładamy do miski.
Tą samą czynność wykonujemy z pieczarkami oraz ogórkami.
Dokładnie wyrabiamy.
Robimy kotlety o kształcie podłużnym, obtaczamy w mące.
Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
W brytfannie gotujemy wodę i wrzucamy kilka grzybów suszonych.
Przekładamy do wody kotlety i gotujemy.
Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy, chwilę gotujemy.
Danie gotowe. Smacznego