Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zrazy trochę oszukane bo z mięsa mielonego, zatopione w aromatycznym sosie.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11633
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 84
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8105
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155129
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1123
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11633
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 84
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8105
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155129
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1123
Składniki
Mięso mielone przekładamy do miski.
Wbijamy jajko.
Dodajemy bułkę tartą.
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę dodajemy do mięsa.
Następnie musztardę.
Przyprawiamy majerankiem, pieprzem oraz solą.
Boczek kroimy w kostkę, przekładamy do miski.
Tą samą czynność wykonujemy z pieczarkami oraz ogórkami.
Dokładnie wyrabiamy.
Robimy kotlety o kształcie podłużnym, obtaczamy w mące.
Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
W brytfannie gotujemy wodę i wrzucamy kilka grzybów suszonych.
Przekładamy do wody kotlety i gotujemy.
Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy, chwilę gotujemy.
Danie gotowe. Smacznego