Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smakują z sosem koperkowym.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 783
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5573
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9414
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 203
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 783
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5573
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9414
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 203
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, i ugotować do miękkości z dodatkiem kostki warzywnej. Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce, dodać mąkę, przyprawy do smaku, przysmażoną cebulę. Całość dokładnie wymieszać i wyłożyć do połowy wcześniej przygotowanych foremek (najlepiej aluminiowych). Do każdej foremki włożyć po kawałku mięsa i przykryć resztą masy ziemniaczanej. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i upiec na złoty kolor.