Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1801
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8365
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 750
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253409
Polecam.
Odsłon: 1457
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1801
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8365
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 750
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253409
Polecam.
Odsłon: 1457
Składniki
Bakłażana można pokroić w plastry, lekko posolić i strzepnąć powstały sok,a potem pokroić w kostkę. Na oliwię podsmaża się cebulę, bakłażana i mięso do zrumienienia.
Pod koniec dodaje się jeszcze posiekany czosnek i przyprawy i chwilę przesmaża. Na koniec dodaje się sos pomidorowy , dosala i trzyma się na ogniu 5- 10 minut do przejścia smaków. Podałam z ryżem.
Smacznego :)