Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie w kilka chwil,smaczne i dietetyczne.Na pewno Wam posmakuje:) Zamiast śmietany dodajcie śmietankę,wtedy nie będą widoczne grudki:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13401
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7527
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13401
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7527
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklić na łyżce masła. Dodać pokrojonego bakłażana,cukinię,brokuła,papryczkę i paprykę pokrojone w kosteczkę. Dać puszkę pomidorów i wszystko dusić pod przykryciem 15min. Pod koniec dodać odcedzoną i przemytą w przegotowanej wodzie czerwoną fasolkę. Doprawić do smaku solą,pieprzem i kuminem. Na końcu wlać śmietankę( ja dałam śmietanę 12%,dlatego są widoczne chrupki. Doprowadzić do wrzenia i chwilkę pogotować.
Smacznego życzę!