Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie w kilka chwil,smaczne i dietetyczne.Na pewno Wam posmakuje:) Zamiast śmietany dodajcie śmietankę,wtedy nie będą widoczne grudki:)
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1174
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13657
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2803
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1174
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13657
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2803
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklić na łyżce masła. Dodać pokrojonego bakłażana,cukinię,brokuła,papryczkę i paprykę pokrojone w kosteczkę. Dać puszkę pomidorów i wszystko dusić pod przykryciem 15min. Pod koniec dodać odcedzoną i przemytą w przegotowanej wodzie czerwoną fasolkę. Doprawić do smaku solą,pieprzem i kuminem. Na końcu wlać śmietankę( ja dałam śmietanę 12%,dlatego są widoczne chrupki. Doprowadzić do wrzenia i chwilkę pogotować.
Smacznego życzę!