Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka nadziewany kolorowymi smacznymi warzywami. Danie nie wymaga dużo pracy, idealnie nadaje się na różne uroczystości.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12427
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1403
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13370
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5655
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12427
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1403
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13370
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5655
Składniki
1. Mięso kroimy na połowę i obcinamy wystające części, każdą połówkę rozcinamy w poprzek, ale nie do końca i lekko rozbijamy 2. Warzywa gotujemy w osolonej wodzie 3. Mięso solimy i smarujemy serkiem topionym
4. Następnie układamy wzdłuż warzywa i zwijamy w roladę, doprawiamy przyprawą do kurczaka
5. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia 6. Pieczemy 30 minut w 180°C
7. Po upieczeniu kroimy w plastry 8. Danie gotowe 9. Smacznego