Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"JAGNIĘCINA" dla wybitnych smakoszy najlepszego mięsa na świecie.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 3815
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29406
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 177
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18831
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 788
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 3815
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29406
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 177
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18831
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 788
Składniki
Marynata: czosnek, rozmaryn, kminek, tymianek, sól, pieprz wymieszać z oliwą z oliwek.
Nacieramy marynatą mięso i odstawiamy przykryte na 12-24 godziny do lodówki.
Następnego dnia ułożyć mięso w wysmarowanym naczyniu, dodać świeży rozmaryn, czosnek i białe wino (może być białe lub czerwone).
Pieczemy w temperaturze 180 st.C przez ok. 90 minut, co 20 min podlewając winem.