Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"JAGNIĘCINA" dla wybitnych smakoszy najlepszego mięsa na świecie.
Polecam.
Odsłon: 172
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 587
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 13
Polecam.
Odsłon: 172
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić...
Odsłon: 587
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 13
Składniki
Marynata: czosnek, rozmaryn, kminek, tymianek, sól, pieprz wymieszać z oliwą z oliwek.
Nacieramy marynatą mięso i odstawiamy przykryte na 12-24 godziny do lodówki.
Następnego dnia ułożyć mięso w wysmarowanym naczyniu, dodać świeży rozmaryn, czosnek i białe wino (może być białe lub czerwone).
Pieczemy w temperaturze 180 st.C przez ok. 90 minut, co 20 min podlewając winem.