Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"JAGNIĘCINA" dla wybitnych smakoszy najlepszego mięsa na świecie.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 389
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 288
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 426
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1645
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 389
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 288
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 426
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1645
Składniki
Marynata: czosnek, rozmaryn, kminek, tymianek, sól, pieprz wymieszać z oliwą z oliwek.
Nacieramy marynatą mięso i odstawiamy przykryte na 12-24 godziny do lodówki.
Następnego dnia ułożyć mięso w wysmarowanym naczyniu, dodać świeży rozmaryn, czosnek i białe wino (może być białe lub czerwone).
Pieczemy w temperaturze 180 st.C przez ok. 90 minut, co 20 min podlewając winem.