Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre mięso nie tylko dla myśliwych :)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336662
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3911
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423033
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2549
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336662
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3911
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423033
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2549
Składniki
Do pokrojonego mięsa w kostkę dodajemy ww przyprawy, pokrojony czosnek i zalewamy oliwą, octem i sokiem z cytryny.
Mięso powinno pozostać w tej formie ok. 24 godziny lub dłużej, najlepiej w lodówce.
Dusimy wszystko na małym ogniu przez ok 90 min. Dłużej nie radzę bo mięso jest bardzo delikatne i zacznie się rozpadać. Podawać z czym kto lubi. Pozdrawiam i smacznego.