Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre mięso nie tylko dla myśliwych :)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414121
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2238
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414121
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2238
Składniki
Do pokrojonego mięsa w kostkę dodajemy ww przyprawy, pokrojony czosnek i zalewamy oliwą, octem i sokiem z cytryny.
Mięso powinno pozostać w tej formie ok. 24 godziny lub dłużej, najlepiej w lodówce.
Dusimy wszystko na małym ogniu przez ok 90 min. Dłużej nie radzę bo mięso jest bardzo delikatne i zacznie się rozpadać. Podawać z czym kto lubi. Pozdrawiam i smacznego.