Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre mięso nie tylko dla myśliwych :)
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6391
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1993
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6391
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1993
 
         
         
                Składniki
Do pokrojonego mięsa w kostkę dodajemy ww przyprawy, pokrojony czosnek i zalewamy oliwą, octem i sokiem z cytryny.
Mięso powinno pozostać w tej formie ok. 24 godziny lub dłużej, najlepiej w lodówce.
Dusimy wszystko na małym ogniu przez ok 90 min. Dłużej nie radzę bo mięso jest bardzo delikatne i zacznie się rozpadać. Podawać z czym kto lubi. Pozdrawiam i smacznego.