Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pięknie prezentujące się na talerzu danie i równie fantastycznie smakujące. Nie trzeba być mistrzem kuchni aby je samodzielnie przygotować :) Smacznego!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Makaron wrzuć na dobrze posolony wrzątek ugotuj. Ser pokrusz
Żółtka wbij do śmietanki, dolej wino zmiksuj. Dodaj 3/4 sera i podgrzewaj stale mieszając aż ser się stopi i sos zgęstnieje. Dopraw solą i pieprzem.
Odcedź makaron. Wymieszaj z sosem. Posyp resztą sera. Możesz posypać orzechami włoskimi i pokrojonymi pomidorami.