Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie na obiad :)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5359
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 828
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 941
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 155
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5359
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 229
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 828
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 941
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 155
Składniki
Bataty umyć, nakłuć wzdłuż widelcem i włożyć na minutkę do mikrofalówki, wtedy bardzo łatwo je przekroić i wydrążyć.
Przekroić i wdrążyć środki, tak aby powstały „łódeczki”.
Tak przekrojone włożyć do piekarnika razem z pokrojoną w kostkę kolorową papryką, pomidorkami koktajlowymi i przyprawionym ziołami filetem z kurczaka.
Następnie filet z kurczaka pokroić na kawałki, tak samo ser mozzarella. Mięso i ser wymieszać z kolorową papryką i pomidorkami i włożyć do wydrążonych batatów.
Całość posypać startym serem cheddar i zapiekać jeszcze przez chwilę Smacznego!