Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kiełbasa pieczona w piwie z cebulką i jabłkami.
piekarnik, naczynie do pieczenia
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4404
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34291
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2009
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113698
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4404
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34291
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2009
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113698
Składniki
Cebulę kroimy w piórka a jabłka kroimy w półplasterki. Przekładamy do naczynia w którym będziemy piec. Kiełbasę nacinamy z jednej strony i układamy na cebuli i jabłkach.
Teraz przygotowujemy zalewę składajacą się z piwa, musztardy, miodu i tymianku. Mieszamy i polewamy po całej powierzchni naczynia z kielłbasą.
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku do temperatury 190° C przez 50 minut. Po tym czasie nasza biała kiełbasa zapiekana w piwie jest gotowa. Smacznego