Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kiełbasa pieczona w piwie z cebulką i jabłkami.
piekarnik, naczynie do pieczenia
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4399
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11957
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6810
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5607
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4399
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11957
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6810
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5607
Składniki
Cebulę kroimy w piórka a jabłka kroimy w półplasterki. Przekładamy do naczynia w którym będziemy piec. Kiełbasę nacinamy z jednej strony i układamy na cebuli i jabłkach.
Teraz przygotowujemy zalewę składajacą się z piwa, musztardy, miodu i tymianku. Mieszamy i polewamy po całej powierzchni naczynia z kielłbasą.
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku do temperatury 190° C przez 50 minut. Po tym czasie nasza biała kiełbasa zapiekana w piwie jest gotowa. Smacznego