Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kiełbasa pieczona w piwie z cebulką i jabłkami.
piekarnik, naczynie do pieczenia
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 38
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 72
Udka z kurczaka z airfryiera przypominają uwielbiane przez wszystkich paniero...
Odsłon: 513
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 2789
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3455
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2596
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 38
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 72
Udka z kurczaka z airfryiera przypominają uwielbiane przez wszystkich paniero...
Odsłon: 513
Te bajecznie proste i pyszne ciastka owsiane bez cukru przygotujesz tylko z 3...
Odsłon: 2789
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 3455
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2596
Składniki
Cebulę kroimy w piórka a jabłka kroimy w półplasterki. Przekładamy do naczynia w którym będziemy piec. Kiełbasę nacinamy z jednej strony i układamy na cebuli i jabłkach.
Teraz przygotowujemy zalewę składajacą się z piwa, musztardy, miodu i tymianku. Mieszamy i polewamy po całej powierzchni naczynia z kielłbasą.
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku do temperatury 190° C przez 50 minut. Po tym czasie nasza biała kiełbasa zapiekana w piwie jest gotowa. Smacznego