Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kiełbasa pieczona w piwie z cebulką i jabłkami.
piekarnik, naczynie do pieczenia
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 164
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 99
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 164
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 99
Składniki
Cebulę kroimy w piórka a jabłka kroimy w półplasterki. Przekładamy do naczynia w którym będziemy piec. Kiełbasę nacinamy z jednej strony i układamy na cebuli i jabłkach.
Teraz przygotowujemy zalewę składajacą się z piwa, musztardy, miodu i tymianku. Mieszamy i polewamy po całej powierzchni naczynia z kielłbasą.
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku do temperatury 190° C przez 50 minut. Po tym czasie nasza biała kiełbasa zapiekana w piwie jest gotowa. Smacznego