Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, smaczna kiełbasa na obiad.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3436
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 42
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2729
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 123
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 98
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3436
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 42
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2729
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 123
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 98
Składniki
Kiełbasę ułożyć na schłodzonym cieście francuskim, obłożyć plasterkami szynki łososiowej i obwinąć żółtym serem, posypać ostrą papryką według uznania.
Bardzo staranie zawinąć w cieście francuskim.
Następnie przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, posmarować rozmąconym jajkiem i zapiec na termo obiegu góra, dół w temperaturze 180 stopni do zrumienienia. Ja tak przygotowaną kiełbasę podałem na obiad z wcześniej przygotowanymi batatami. SMACZNEGO.