Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, smaczna kiełbasa na obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8698
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4681
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8698
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4681
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Składniki
Kiełbasę ułożyć na schłodzonym cieście francuskim, obłożyć plasterkami szynki łososiowej i obwinąć żółtym serem, posypać ostrą papryką według uznania.
Bardzo staranie zawinąć w cieście francuskim.
Następnie przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, posmarować rozmąconym jajkiem i zapiec na termo obiegu góra, dół w temperaturze 180 stopni do zrumienienia. Ja tak przygotowaną kiełbasę podałem na obiad z wcześniej przygotowanymi batatami. SMACZNEGO.