Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, smaczna kiełbasa na obiad.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 361
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 361
Składniki
Kiełbasę ułożyć na schłodzonym cieście francuskim, obłożyć plasterkami szynki łososiowej i obwinąć żółtym serem, posypać ostrą papryką według uznania.
Bardzo staranie zawinąć w cieście francuskim.
Następnie przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, posmarować rozmąconym jajkiem i zapiec na termo obiegu góra, dół w temperaturze 180 stopni do zrumienienia. Ja tak przygotowaną kiełbasę podałem na obiad z wcześniej przygotowanymi batatami. SMACZNEGO.