Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, smaczna kiełbasa na obiad.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 800
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5661
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9497
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 235
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 800
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5661
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9497
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 235
Składniki
Kiełbasę ułożyć na schłodzonym cieście francuskim, obłożyć plasterkami szynki łososiowej i obwinąć żółtym serem, posypać ostrą papryką według uznania.
Bardzo staranie zawinąć w cieście francuskim.
Następnie przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia, posmarować rozmąconym jajkiem i zapiec na termo obiegu góra, dół w temperaturze 180 stopni do zrumienienia. Ja tak przygotowaną kiełbasę podałem na obiad z wcześniej przygotowanymi batatami. SMACZNEGO.