Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny, prosty przepis na szybkie danie. Użyliśmy serwatki w proszku, która dostępna jest w dobrych sklepach ze zdrową żywnością. Danie można podać z samym pieczywem, chrzanem lub musztardą. Tutaj puree z ziemniaków plus smalec ze skwarkami. Pycha <3
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 168
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 168
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Składniki
Kiełbasę zalewamy serwatką, dodajemy pokrojoną w plastry cebulę, ziele angielskie, liście laurowe i gałkę muszkatołową. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Doprowadzamy do wrzenia, zmniejszamy płomień i gotujemy pod przykryciem przez 30 min.