Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię białą kiełbasę w różnych wydaniach. To wydanie jest bardzo smaczne i podbije serca nie jednego znawcy tej kiełbasy.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13561
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 912
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13561
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 912
Składniki
Kiełbaskę wkąłdamy do pojemnika żaroodpornego. Do kiełbaski dodać pokrojoną celubulę .
Seler naciowy pokroić na małe kawałeczki i dodać do kiełbski.
Marchewkę obieramy i ścieramy na cienkie plasterki.
Do całości dodajemy suszone śliwki i dorabiamy przyprawami wg Waszego gustu. Nagrzewamy piekarnik góra i dół 220 St C i wstawiamy całość pod przykryciem. Pieczemy 1 godzinę .
Białą kiełbaskę podajemy z pieczonymi warzywami. A teraz życzę smacznego.