Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bigos bez kapusty"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 201
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 201
Składniki
Kiełbasę pokrój w krążki, podsmaż z obu stron na oleju. Ogórki pokrój na plasterki, podsmaż na oleju. Osącz.
Pieczarki oczyść, pokrój na nieduże kawałki. Cebule obierz, posiekaj. Olej rozgrzej w rondlu, zeszklij cebule. Dodaj pieczarki, duś, aż woda odparuje.
Dodaj ogórki, kiełbasę i przecier pomidorowy, wymieszaj. Podduś, przypraw do smaku.
<strong>Przepis przysłała Kinga Gawlak z Suchej Strugi.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie