Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bigos bez kapusty"
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 172
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 104
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 172
Czasami można znaleźć bardzo apetyczne rzodkwie, są idealne do surówek.
Odsłon: 104
Składniki
Kiełbasę pokrój w krążki, podsmaż z obu stron na oleju. Ogórki pokrój na plasterki, podsmaż na oleju. Osącz.
Pieczarki oczyść, pokrój na nieduże kawałki. Cebule obierz, posiekaj. Olej rozgrzej w rondlu, zeszklij cebule. Dodaj pieczarki, duś, aż woda odparuje.
Dodaj ogórki, kiełbasę i przecier pomidorowy, wymieszaj. Podduś, przypraw do smaku.
<strong>Przepis przysłała Kinga Gawlak z Suchej Strugi.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie