Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos o znacznie obniżonej ilości kalorii
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19212
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13019
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1654
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19212
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13019
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1654
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Składniki
Grzyby namocz w ciepłej wodzie. Kapustę odcedź, posiekaj, wrzuć do garnka, zalej wodą i gotuj pod przykryciem z liśćmi laurowymi i zielem angielskim około 20 minut. Świeżego kurczaka pokrój, dopraw solą pierzem i czosnkiem. Podsmaż razem z cebulką na patelni bez dodatku tłuszczu. Dodaj pokrojonego kurczaka i posiekane grzyby oraz pokrojoną śliwkę – doda wspaniałego aromatu. Dodaj także przecier lub koncentrat pomidorowy i gotuj 10-15 minut. Dopraw solą, pieprzem i majerankiem