Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos o znacznie obniżonej ilości kalorii
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 22135
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1058
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4374
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1118
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1280
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4311
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 22135
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1058
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4374
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1118
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 1280
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 4311
Składniki
Grzyby namocz w ciepłej wodzie. Kapustę odcedź, posiekaj, wrzuć do garnka, zalej wodą i gotuj pod przykryciem z liśćmi laurowymi i zielem angielskim około 20 minut. Świeżego kurczaka pokrój, dopraw solą pierzem i czosnkiem. Podsmaż razem z cebulką na patelni bez dodatku tłuszczu. Dodaj pokrojonego kurczaka i posiekane grzyby oraz pokrojoną śliwkę – doda wspaniałego aromatu. Dodaj także przecier lub koncentrat pomidorowy i gotuj 10-15 minut. Dopraw solą, pieprzem i majerankiem