Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to typowy polski bigos, na który czekamy przez kilka dni. Bardziej lekka przekąska w upalne dni, gdzie królują świeże warzywa.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4648
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12558
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5703
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7119
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4648
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12558
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5703
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7119
Składniki
Kapustę grubo szatkujemy, podlewamy 100 ml wody i sparzamy pod przykryciem. Obrane ze skóry pomidory, kroimy w kostkę, dodajemy do kapusty wraz z pokrojonymi pieczarkami, parówkami i rozgniecionym czosnkiem. Dusimy pod przykryciem przez dwa kwadranse(przy początku drugiego dodajemy cukinię). Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.