Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest to typowy polski bigos, na który czekamy przez kilka dni. Bardziej lekka przekąska w upalne dni, gdzie królują świeże warzywa.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 184
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 910
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 184
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 910
Składniki
Kapustę grubo szatkujemy, podlewamy 100 ml wody i sparzamy pod przykryciem. Obrane ze skóry pomidory, kroimy w kostkę, dodajemy do kapusty wraz z pokrojonymi pieczarkami, parówkami i rozgniecionym czosnkiem. Dusimy pod przykryciem przez dwa kwadranse(przy początku drugiego dodajemy cukinię). Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.