Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos w innym wydaniu z białej nie kiszonej kapusty.
Garnek, patelnia, deska do krojenia, nóż, łyżka
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85308
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2598
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10043
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4108
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7160
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85308
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2598
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10043
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4108
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7160
Składniki
Kapustę pokrój w cienkie paski. Wykrój kaczan. Kapustę wrzuć do garnka i zalej półtora szklanki wody. Gotuj na małym ogniu.
Cebulę pokrój w piórka i podsmaż na oleju. Kiełbasę pokrój w kostkę i podsmaż z cebulą na rumiany kolor.
Dodaj cebulę z kiełbasą do kapusty, wymieszaj. Gotuj kilka minut pod przykryciem. Jak kapusta zmięknie dodaj koncentrat i przyprawy. Ilość przypraw uzależniona od smaku. Wszystko wymieszaj i gotowe. Smacznego