Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos w innym wydaniu z białej nie kiszonej kapusty.
Garnek, patelnia, deska do krojenia, nóż, łyżka
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5520
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1015
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12004
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5125
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5520
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1015
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12004
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5125
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Składniki
Kapustę pokrój w cienkie paski. Wykrój kaczan. Kapustę wrzuć do garnka i zalej półtora szklanki wody. Gotuj na małym ogniu.
Cebulę pokrój w piórka i podsmaż na oleju. Kiełbasę pokrój w kostkę i podsmaż z cebulą na rumiany kolor.
Dodaj cebulę z kiełbasą do kapusty, wymieszaj. Gotuj kilka minut pod przykryciem. Jak kapusta zmięknie dodaj koncentrat i przyprawy. Ilość przypraw uzależniona od smaku. Wszystko wymieszaj i gotowe. Smacznego