Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos w innym wydaniu z białej nie kiszonej kapusty.
Garnek, patelnia, deska do krojenia, nóż, łyżka
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5924
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 655
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 793
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5924
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 655
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 793
Składniki
Kapustę pokrój w cienkie paski. Wykrój kaczan. Kapustę wrzuć do garnka i zalej półtora szklanki wody. Gotuj na małym ogniu.
Cebulę pokrój w piórka i podsmaż na oleju. Kiełbasę pokrój w kostkę i podsmaż z cebulą na rumiany kolor.
Dodaj cebulę z kiełbasą do kapusty, wymieszaj. Gotuj kilka minut pod przykryciem. Jak kapusta zmięknie dodaj koncentrat i przyprawy. Ilość przypraw uzależniona od smaku. Wszystko wymieszaj i gotowe. Smacznego