Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnego bigosu przygotuj bigos według tego przepisu. Kapusta kiszona z dodatkiem grzybów boczniaków, suszonych pomidorów które nadają potrawie wyrazisty smak. Szybko, prosto przygotujesz danie na różne uroczystości, którym zaskoczysz gości.
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 54
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 34
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9276
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 54
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 34
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9276
Składniki
1. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanej oliwie. 2. Do cebuli dodaję odciśniętą z soku kapustę kiszoną, smażę około 10 minut, następnie przekładam do garnka, zalewam wodą i gotuję.
3. Do kapusty dodaję suszone śliwki, suszone pokrojone pomidory, sos sojowy. 4. Grzyby boczniaki myję, kroję w paseczki, smażę na oliwie z suszonych pomidorów, doprawiam pieprzem oraz solą. Po pięciu minutach smażenia przekładam grzyby do kapusty kiszonej, Wszystko razem gotuję 30 minut
5. Bigos gotowy. 6. Smacznego.