Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnego bigosu przygotuj bigos według tego przepisu. Kapusta kiszona z dodatkiem grzybów boczniaków, suszonych pomidorów które nadają potrawie wyrazisty smak. Szybko, prosto przygotujesz danie na różne uroczystości, którym zaskoczysz gości.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 54
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 224
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 187
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 54
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 224
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 187
Składniki
1. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanej oliwie. 2. Do cebuli dodaję odciśniętą z soku kapustę kiszoną, smażę około 10 minut, następnie przekładam do garnka, zalewam wodą i gotuję.
3. Do kapusty dodaję suszone śliwki, suszone pokrojone pomidory, sos sojowy. 4. Grzyby boczniaki myję, kroję w paseczki, smażę na oliwie z suszonych pomidorów, doprawiam pieprzem oraz solą. Po pięciu minutach smażenia przekładam grzyby do kapusty kiszonej, Wszystko razem gotuję 30 minut
5. Bigos gotowy. 6. Smacznego.