Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnego bigosu przygotuj bigos według tego przepisu. Kapusta kiszona z dodatkiem grzybów boczniaków, suszonych pomidorów które nadają potrawie wyrazisty smak. Szybko, prosto przygotujesz danie na różne uroczystości, którym zaskoczysz gości.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 97
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 45
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 97
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 45
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Składniki
1. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanej oliwie. 2. Do cebuli dodaję odciśniętą z soku kapustę kiszoną, smażę około 10 minut, następnie przekładam do garnka, zalewam wodą i gotuję.
3. Do kapusty dodaję suszone śliwki, suszone pokrojone pomidory, sos sojowy. 4. Grzyby boczniaki myję, kroję w paseczki, smażę na oliwie z suszonych pomidorów, doprawiam pieprzem oraz solą. Po pięciu minutach smażenia przekładam grzyby do kapusty kiszonej, Wszystko razem gotuję 30 minut
5. Bigos gotowy. 6. Smacznego.