Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 730
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 160
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31360
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 434
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 730
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 160
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31360
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 434
Składniki
kabaczka obieramy ze skóry ,następnie ze środka pozbawiamy ziaren. Kroimy w kostkę .Wędliny podsmazamy na oleju lub margarynie oraz cebulę z czosnkiem. Kabaczka wkładamy do garnka wlewamy 3/4 szkl bulionu z kostki gotujemy na wolnym ogniu tak aby kabaczek był miękki a w się nie rozgotował (15-20minut) Gdy już będzie miękki wrzucamy do garnka wędliny ,smażoną cebulę i czosnek ,przyprawiamy i dodajemy koncentrat pomidorowy ,wszystko mieszamy i gotowe