Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, aromatyczne i szybkie do przygotowania danie.
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 675
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1580
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8977
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 675
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1580
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8977
Składniki
Cebulę obrać i posiekać, czosnek obrać i drobno posiekać, marchewki obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach, kiełbasę pokroić w półplasterki, kapustę poszatkować.
Na patelni, na oleju podsmażyć cebulę, czosnek, marchewkę i przełożyć do większego garnka. Następnie podsmażyć kiełbasę i również przełożyć do garnka.
Całość zalać bulionem, dodać kapustę pekińską, paprykę słodką i ostrą i dusić około 20 – 25 minut.
Na koniec dodać koncentrat pomidorowy, sól i pieprz. Całość wymieszać i jeszcze chwilę gotować.