Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, szybki i łatwy w przygotowaniu bigos.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6519
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2073
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6519
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2073
 
         
         
                Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, kiełbasę w pół plastry, boczek w kostkę, kapustę pekińską drobno pokroić.
Cebulę podsmażyć na smalcu, dodać kiełbasę i podsmażyć. Po chwili dodać boczek, pokrojone śliwki, i chwilę podsmażyć. Podlać trochę bulionem. Dodać pokrojoną kapustę, bulion, sól, pieprz . Gdy kapusta zmięknie dodać przecier pomidorowy i ketchup wg uznania do odpowiedniej konsystencji. Gotować do miękkości kapusty.