Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, szybki i łatwy w przygotowaniu bigos.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8697
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4681
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8697
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1277
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10318
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4681
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 758
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, kiełbasę w pół plastry, boczek w kostkę, kapustę pekińską drobno pokroić.
Cebulę podsmażyć na smalcu, dodać kiełbasę i podsmażyć. Po chwili dodać boczek, pokrojone śliwki, i chwilę podsmażyć. Podlać trochę bulionem. Dodać pokrojoną kapustę, bulion, sól, pieprz . Gdy kapusta zmięknie dodać przecier pomidorowy i ketchup wg uznania do odpowiedniej konsystencji. Gotować do miękkości kapusty.