Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek wina podkreślił smak bigosu.Polecam:)
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40639
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1024
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40639
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1024
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklić.Dorzuć pokrojoną kiełbasę w kostkę,rydze,pierś i wszystko razem usmażyć.
Dodać brukselkę i pekińską,podlać winem i dusić do miękkości. Osobno ugotować kapustę kiszoną.
Dodać przecier pomidorowy ,wymieszać.Na końcu wrzucić ugotowaną kapustę kiszoną. Jeśli bigos jest za suchy można podlać winem lub wodą spod kiszonej kapusty. Całość smażyć jeszcze pól godz.doprawić do smaku.
Smacznego życzę!