Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek wina podkreślił smak bigosu.Polecam:)
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 162965
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 253
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 58
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 162965
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 253
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 58
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklić.Dorzuć pokrojoną kiełbasę w kostkę,rydze,pierś i wszystko razem usmażyć.
Dodać brukselkę i pekińską,podlać winem i dusić do miękkości. Osobno ugotować kapustę kiszoną.
Dodać przecier pomidorowy ,wymieszać.Na końcu wrzucić ugotowaną kapustę kiszoną. Jeśli bigos jest za suchy można podlać winem lub wodą spod kiszonej kapusty. Całość smażyć jeszcze pól godz.doprawić do smaku.
Smacznego życzę!