Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek wina podkreślił smak bigosu.Polecam:)
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6245
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9141
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8776
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6245
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9141
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8776
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklić.Dorzuć pokrojoną kiełbasę w kostkę,rydze,pierś i wszystko razem usmażyć.
Dodać brukselkę i pekińską,podlać winem i dusić do miękkości. Osobno ugotować kapustę kiszoną.
Dodać przecier pomidorowy ,wymieszać.Na końcu wrzucić ugotowaną kapustę kiszoną. Jeśli bigos jest za suchy można podlać winem lub wodą spod kiszonej kapusty. Całość smażyć jeszcze pól godz.doprawić do smaku.
Smacznego życzę!