Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek wina podkreślił smak bigosu.Polecam:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3850
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414764
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2396
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3850
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414764
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2396
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklić.Dorzuć pokrojoną kiełbasę w kostkę,rydze,pierś i wszystko razem usmażyć.
Dodać brukselkę i pekińską,podlać winem i dusić do miękkości. Osobno ugotować kapustę kiszoną.
Dodać przecier pomidorowy ,wymieszać.Na końcu wrzucić ugotowaną kapustę kiszoną. Jeśli bigos jest za suchy można podlać winem lub wodą spod kiszonej kapusty. Całość smażyć jeszcze pól godz.doprawić do smaku.
Smacznego życzę!