Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek wina podkreślił smak bigosu.Polecam:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11006
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1185
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11661
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 953
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11006
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1185
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11661
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 953
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklić.Dorzuć pokrojoną kiełbasę w kostkę,rydze,pierś i wszystko razem usmażyć.
Dodać brukselkę i pekińską,podlać winem i dusić do miękkości. Osobno ugotować kapustę kiszoną.
Dodać przecier pomidorowy ,wymieszać.Na końcu wrzucić ugotowaną kapustę kiszoną. Jeśli bigos jest za suchy można podlać winem lub wodą spod kiszonej kapusty. Całość smażyć jeszcze pól godz.doprawić do smaku.
Smacznego życzę!