Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezonowo ,szybko i pysznie. Moja wersja bigosu.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 501
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 265
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9699
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1131
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4478
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 501
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 265
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9699
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1131
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4478
Składniki
Kapustę poszatkowałem i podsmażyłem na maśle z posiekaną cebulą i startą marchewką. Następnie zalałem szklanką bulionu warzywnego i dusiłem na wolnym ogniu. Łopatkę pokroiłem w kostkę ,podsmażyłem na suchej patelni i dodałem do kapusty razem z pokrojonymi suszonymi pomidorami i pomidorami z puszki ,dalej dusiłem do miękkości kapusty ,sos lekko zredukowałem. Do smaku doprawiłem solą oraz pieprzem.