Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smaczny, lekki i aromatyczny bigos z młodej kapusty z dodatkiem świeżego koperku. Danie iście wiosenne, które musi zagościc na każdym stole :D
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19996
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 525
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7029
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244594
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19996
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 525
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 601
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7029
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244594
Składniki
Kapustę szatkujemy, przekładamy do garnka, podlewamy wodą i dusimy zawartość pod przykryciem.
Kiełbasę kroimy w małą kostkę i delikatnie ją podsmażamy. Pokrojoną cebulę szklimy na odrobinie oleju rzepakowego. Kiełbasę i zeszkloną cebulkę dodajemy do kapusty i dusimy całość do uzyskania odpowiedniej miękkości przez główny składnik naszego bigosu :)
Na sam koniec, całość doprawiamy solą, świeżo zmielonym pieprzem, dodajemy posiekany świeży koperek oraz jogurt naturalny i dusimy wszystko jeszcze przez około 3 minuty. Życzę smacznego! :)