Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos z młodej kapusty - tradycyjny i po prostu pyszny.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21638
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 164
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 290
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21638
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 164
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 290
Składniki
Łopatkę pokroić w drobną kostkę. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Obraną marchewkę pociąć w skośne plasterki, a kapustę poszatkować.
W dużym rondlu na oleju podsmażyć mięso. Dodać cebulę i chwilę smażyć razem. Dolożyć marchewkę i kapustę.
Zalać bulionem. Dusić pod przykryciem około 40 minut. W trakcie duszenia mieszać od czasu do czasu.
Na 5 minut przed końcem duszenia dodać pokrojone pomidory oraz posiekane zoła. Przyprawić solą i pieprzem oraz cukrem.