Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
nóż. deska , rondel, patelnia
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2352
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3519
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4295
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74351
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2352
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3519
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4295
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74351
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Marchew obrać i zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Kapustę przeciąć wzdłóż na pół i na ćwiartki, posztakować drobno. Rozgrzać trochę oleju i zeszklić cebulę, potem dodać marchewkę podsmażyć do zmiejszenia objętości marchwi. Potem dodać kapustę i chwilę podsmażyć. Wlać wodę, dodać przyprawy i zakryć pokrywką. Gotować jakieś 10 minut. W międzyczasie wysmażyć boczek i dodać do kapusty. Na łyżce oleju przesmażyć koncentrat i dodać do kapusty. Gotować 5 minut. Gotowe.