Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
nóż. deska , rondel, patelnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 458
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 3248
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 110
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 109
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 458
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 3248
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 110
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 109
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Marchew obrać i zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Kapustę przeciąć wzdłóż na pół i na ćwiartki, posztakować drobno. Rozgrzać trochę oleju i zeszklić cebulę, potem dodać marchewkę podsmażyć do zmiejszenia objętości marchwi. Potem dodać kapustę i chwilę podsmażyć. Wlać wodę, dodać przyprawy i zakryć pokrywką. Gotować jakieś 10 minut. W międzyczasie wysmażyć boczek i dodać do kapusty. Na łyżce oleju przesmażyć koncentrat i dodać do kapusty. Gotować 5 minut. Gotowe.