Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8681
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 609
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8681
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 609
Składniki
Mięso pokroić w kostkę. Cebulę posiekać ,marchew zetrzeć na tarce o dużych oczach. Pomidory sparzyć ,obrać ze skórki ,pokroić w kostkę. Koper poszatkować. Kiełbasę pokroić w pół plasterki. Kapustę poszatkować. Cebulę zrumienić na maśle ,dodać kapustę ,pomidory , mięso ,kiełbasę , marchew ,posolić. Dolać szklankę bulionu warzywnego i dusić pod przykryciem ok. 40 min. Pod koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy oraz kminek. Doprawić solą oraz pieprzem.