Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry z karczku usmażone, podane z ziemniakami z wody i surówką z kiszonej kapusty.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 140
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1843
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14553
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19608
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 140
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1843
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14553
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19608
Składniki
Rozbite pięścią plastry karczku doprawiamy solą i pieprzem i smażymy na patelni z tłuszczem na rumiany kolor i do ich miękkości. W między czasie gotujemy ziemniaki i robimy surówkę z kiszonej kapusty i cebuli. Surówkę doprawiamy pieprzem i solą do smaku, dodajemy troszkę oliwy i mieszamy. Usmażone plastry karczku podajemy z ziemniakami i surówką. Smacznego !!!