Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry z karczku usmażone, podane z ziemniakami z wody i surówką z kiszonej kapusty.
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 412
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 315
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 412
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 315
Składniki
Rozbite pięścią plastry karczku doprawiamy solą i pieprzem i smażymy na patelni z tłuszczem na rumiany kolor i do ich miękkości. W między czasie gotujemy ziemniaki i robimy surówkę z kiszonej kapusty i cebuli. Surówkę doprawiamy pieprzem i solą do smaku, dodajemy troszkę oliwy i mieszamy. Usmażone plastry karczku podajemy z ziemniakami i surówką. Smacznego !!!