Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry z karczku usmażone, podane z ziemniakami z wody i surówką z kiszonej kapusty.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 821
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 847
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 821
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Składniki
Rozbite pięścią plastry karczku doprawiamy solą i pieprzem i smażymy na patelni z tłuszczem na rumiany kolor i do ich miękkości. W między czasie gotujemy ziemniaki i robimy surówkę z kiszonej kapusty i cebuli. Surówkę doprawiamy pieprzem i solą do smaku, dodajemy troszkę oliwy i mieszamy. Usmażone plastry karczku podajemy z ziemniakami i surówką. Smacznego !!!