Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste a zarazem szybkie danie.
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3145
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 2318
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3145
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 2318
Składniki
1. Mięso obieramy błonek, kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Obsmażamy z obu stron na rozgrzanym oleju. 3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. W brytfannie gotujemy 2 szk. wody. 5. Przekładamy mięso i gotujemy do chwili, kiedy będzie miękkie.
6. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju. 7. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Grzyby łączymy z mięsem.
10. Sos rozrabiamy ze śmietaną. 11. Hartując wlewamy do mięsa, 2 minutki gotujemy.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.