Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na pyszne danie w sosie z papryką.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5512
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1014
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11994
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5120
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1439
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5512
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1014
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11994
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5120
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1439
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry po czym rozbijamy. 2. Solimy i obtaczamy w mące pszennej.
3. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
4. W garnku gotujemy wodę i przekładamy usmażone mięso.
5. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Papryki kroimy w paseczki, dodajemy do cebuli.
7. Paprykę chili drobniutko kroimy i również dodajemy do cebuli
8. Mięso z sosem przekładamy do papryki, dusimy.
9. Pod koniec dodajemy koncentrat oraz ketchup, chwilę gotujemy.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.