Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dobre na obiad,proste i smaczne.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
mięso umyć,pokroic w plastry lekko zbić
posypac sola,pieprzem,majerankiem i slodka papryką
mieso opruszyć mąką i usmazyć na rozgrzanym oleju
włozyc do garnka,podlac wodą,dodać pokrojone warzywa i liście laurowe z zielem ang.,dusic do miekkości
sporzadzic sos ze smietany,musztardy,koncentratu i ze szczypta cukru,dodac do mięsa,chwile pogotować
wrzucic posiekana natke pietruszki i podawać
do sosu nie dodaje mąki ponieważ mięso przed smażeniem otoczone było w mące