Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dobre na obiad,proste i smaczne.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9546
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4429
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 182
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20805
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9546
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4429
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 182
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20805
Składniki
mięso umyć,pokroic w plastry lekko zbić
posypac sola,pieprzem,majerankiem i slodka papryką
mieso opruszyć mąką i usmazyć na rozgrzanym oleju
włozyc do garnka,podlac wodą,dodać pokrojone warzywa i liście laurowe z zielem ang.,dusic do miekkości
sporzadzic sos ze smietany,musztardy,koncentratu i ze szczypta cukru,dodac do mięsa,chwile pogotować
wrzucic posiekana natke pietruszki i podawać
do sosu nie dodaje mąki ponieważ mięso przed smażeniem otoczone było w mące