Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dobre na obiad,proste i smaczne.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19359
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13084
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1740
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232202
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19359
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13084
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1740
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232202
Składniki
mięso umyć,pokroic w plastry lekko zbić
posypac sola,pieprzem,majerankiem i slodka papryką
mieso opruszyć mąką i usmazyć na rozgrzanym oleju
włozyc do garnka,podlac wodą,dodać pokrojone warzywa i liście laurowe z zielem ang.,dusic do miekkości
sporzadzic sos ze smietany,musztardy,koncentratu i ze szczypta cukru,dodac do mięsa,chwile pogotować
wrzucic posiekana natke pietruszki i podawać
do sosu nie dodaje mąki ponieważ mięso przed smażeniem otoczone było w mące