Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dobre na obiad,proste i smaczne.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8029
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1153
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9808
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4515
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8029
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1153
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9808
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4515
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 524
Składniki
mięso umyć,pokroic w plastry lekko zbić
posypac sola,pieprzem,majerankiem i slodka papryką
mieso opruszyć mąką i usmazyć na rozgrzanym oleju
włozyc do garnka,podlac wodą,dodać pokrojone warzywa i liście laurowe z zielem ang.,dusic do miekkości
sporzadzic sos ze smietany,musztardy,koncentratu i ze szczypta cukru,dodac do mięsa,chwile pogotować
wrzucic posiekana natke pietruszki i podawać
do sosu nie dodaje mąki ponieważ mięso przed smażeniem otoczone było w mące