Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bitki z wieprzowego karczku podane z ziemniakami posypanymi cebulą smażoną i sałatką z kapusty, marchwi, ogórka i papryk.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2405
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4552
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1627
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2405
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4552
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1627
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Składniki
Plastry karczku rozbijamy tłuczkiem do mięsa, posypujemy zmieszanymi przyprawami. Smażymy na rozgrzanej patelni z tłuszczem z obu stron na rumiany kolor. Dodajemy pokrojoną cebulę i dusimy pod przykryciem do miękkości mięsa.
W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone bitki podajemy z ziemniakami posypanymi usmażoną cebulą i sałatką warzywną. Smacznego!!!