Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bitki z wieprzowego karczku podane z ziemniakami posypanymi cebulą smażoną i sałatką z kapusty, marchwi, ogórka i papryk.
Ciasteczka są szybkie i łatwe do przygotowania. Są przy tym bardzo pyszne.
Odsłon: 133
Bardzo lubię kotlety mielone i często szukam pomysłu, by je urozmaicić. Poniż...
Odsłon: 118
Proste i szybkie do przygotowania, pełne smaku, sycące danie, które na pewno...
Odsłon: 163
Nikt nie robi tak dobrych pierogów jak nasze babcie. Cienkie elastyczne ciast...
Odsłon: 38158
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 169
Ciasteczka są szybkie i łatwe do przygotowania. Są przy tym bardzo pyszne.
Odsłon: 133
Bardzo lubię kotlety mielone i często szukam pomysłu, by je urozmaicić. Poniż...
Odsłon: 118
Proste i szybkie do przygotowania, pełne smaku, sycące danie, które na pewno...
Odsłon: 163
Nikt nie robi tak dobrych pierogów jak nasze babcie. Cienkie elastyczne ciast...
Odsłon: 38158
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 169
Składniki
Plastry karczku rozbijamy tłuczkiem do mięsa, posypujemy zmieszanymi przyprawami. Smażymy na rozgrzanej patelni z tłuszczem z obu stron na rumiany kolor. Dodajemy pokrojoną cebulę i dusimy pod przykryciem do miękkości mięsa.
W między czasie gotujemy ziemniaki. Usmażone bitki podajemy z ziemniakami posypanymi usmażoną cebulą i sałatką warzywną. Smacznego!!!