Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne połączenie, robiąc obawiałam się ale sos wyszedł znakomity.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 296
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 296
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Mięso smażymy na rozgrzanym oleju.
3. Przyprawiamy przyprawami solą oraz pieprzem.
4. W brytfannie gotujemy trochę wody i przekładamy mięso, prużymy.
5. Cebulę obieramy i kroimy w krążki, przesmażamy na rozgrzanym oleju.
6.Następnie cebulę przekładamy do mięsa, prużymy.
7.Ketchup mieszamy z powidłami i dodajemy odrobinę czosnku.
8. Sos wlewamy do mięsa chwilę gotujemy.
9. Potrawa gotowa. 10. Smacznego.