Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bitki z wieprzowe duszone z cebulą podane z ziemniakami i sałatką warzywną oraz z ostrymi papryczkami cherry.
Czekolada z pomarańczami to prawdziwy rarytas – wiedzą o tym wszyscy miłośnic...
Odsłon: 22073
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 99
Czekolada z pomarańczami to prawdziwy rarytas – wiedzą o tym wszyscy miłośnic...
Odsłon: 22073
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 99
Składniki
Plastry mięsa lekko rozbijamy tłuczkiem do mięsa, doprawiamy solą i pieprzem. Na rozgrzanej patelni z tłuszczem smażymy plastry mięsa na rumiany kolor z obu stron. Dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę doprawioną solą i pieprzem i dusimy całość pod przykryciem do miękkości mięsa i ładnego zeszklenia się cebuli. W międzyczasie gotujemy ziemniaki. Gotowe bitki podajemy z ugotowanymi ziemniakami okraszonymi cebulką i sałatką warzywną z ostrymi papryczkami cherry. Smacznego !!!