Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bitki z wieprzowe duszone z cebulą podane z ziemniakami i sałatką warzywną oraz z ostrymi papryczkami cherry.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2995
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422110
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2228
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2995
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422110
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2228
Składniki
Plastry mięsa lekko rozbijamy tłuczkiem do mięsa, doprawiamy solą i pieprzem. Na rozgrzanej patelni z tłuszczem smażymy plastry mięsa na rumiany kolor z obu stron. Dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę doprawioną solą i pieprzem i dusimy całość pod przykryciem do miękkości mięsa i ładnego zeszklenia się cebuli. W międzyczasie gotujemy ziemniaki. Gotowe bitki podajemy z ugotowanymi ziemniakami okraszonymi cebulką i sałatką warzywną z ostrymi papryczkami cherry. Smacznego !!!