Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bitki z wieprzowe duszone z cebulą podane z ziemniakami i sałatką warzywną oraz z ostrymi papryczkami cherry.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12417
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1402
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13345
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5650
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12417
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1402
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13345
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5650
Składniki
Plastry mięsa lekko rozbijamy tłuczkiem do mięsa, doprawiamy solą i pieprzem. Na rozgrzanej patelni z tłuszczem smażymy plastry mięsa na rumiany kolor z obu stron. Dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę doprawioną solą i pieprzem i dusimy całość pod przykryciem do miękkości mięsa i ładnego zeszklenia się cebuli. W międzyczasie gotujemy ziemniaki. Gotowe bitki podajemy z ugotowanymi ziemniakami okraszonymi cebulką i sałatką warzywną z ostrymi papryczkami cherry. Smacznego !!!