Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bitki z wieprzowe duszone z cebulą podane z ziemniakami i sałatką warzywną oraz z ostrymi papryczkami cherry.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 188
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 922
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 188
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 922
Składniki
Plastry mięsa lekko rozbijamy tłuczkiem do mięsa, doprawiamy solą i pieprzem. Na rozgrzanej patelni z tłuszczem smażymy plastry mięsa na rumiany kolor z obu stron. Dodajemy pokrojoną w pół plastry cebulę doprawioną solą i pieprzem i dusimy całość pod przykryciem do miękkości mięsa i ładnego zeszklenia się cebuli. W międzyczasie gotujemy ziemniaki. Gotowe bitki podajemy z ugotowanymi ziemniakami okraszonymi cebulką i sałatką warzywną z ostrymi papryczkami cherry. Smacznego !!!