Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bliny ze śledzikiem jeszcze tego nie było.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1026
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2935
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1026
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2935
Składniki
Wykonanie: Płatki wsypać do miseczki, zalać śmietanką i odstawić na dwie godziny do napęcznienia. Filety drobno posiekać i połączyć z płatkami. Wbić jajka, doprawić do smaku, dodać szczyptę sody oczyszczonej, dokładnie wymieszać. Smażyć na oleju z obu stron złociście. Podawać na ciepła z gęstą śmietaną.