Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bliny ze śledzikiem jeszcze tego nie było.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113067
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113067
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 593
Składniki
Wykonanie: Płatki wsypać do miseczki, zalać śmietanką i odstawić na dwie godziny do napęcznienia. Filety drobno posiekać i połączyć z płatkami. Wbić jajka, doprawić do smaku, dodać szczyptę sody oczyszczonej, dokładnie wymieszać. Smażyć na oleju z obu stron złociście. Podawać na ciepła z gęstą śmietaną.