Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki bób z cebulką, boczkiem i pietruszką smakuje wprost genialnie. A do tego jajko i chorizo - rozkoszny obiad!
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 136
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1270
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 76
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 136
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1270
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 76
Składniki
Bób ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić. Na maśle zrumienić pokrojoną w kostkę cebulę, posiekany czosnek i boczek. Dodać bób. Osobno podsmażyć plastry chorizo, żeby wytopić z nich tłuszcz, dodać do bobu. Pietruszkę posiekać, wymieszać z bobem, doprawić do smaku. Jajka usmażyć lub ugotować w koszulkach. Na talerz wyłożyć porcję bobu oraz jajko. Podawać z grzankami lub bagietką. Smacznego!