Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki bób z cebulką, boczkiem i pietruszką smakuje wprost genialnie. A do tego jajko i chorizo - rozkoszny obiad!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1552
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1308
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1377
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1268
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1552
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1308
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1377
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1268
Składniki
Bób ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić. Na maśle zrumienić pokrojoną w kostkę cebulę, posiekany czosnek i boczek. Dodać bób. Osobno podsmażyć plastry chorizo, żeby wytopić z nich tłuszcz, dodać do bobu. Pietruszkę posiekać, wymieszać z bobem, doprawić do smaku. Jajka usmażyć lub ugotować w koszulkach. Na talerz wyłożyć porcję bobu oraz jajko. Podawać z grzankami lub bagietką. Smacznego!