Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzień. Danie jest zdrowe, sycące i łatwe w przygotowaniu.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424619
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10586
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336895
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4666
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424619
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10586
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336895
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4666
Składniki
Jabłka umyć, obrać, pokroić w ćwiartki, a następnie w plasterki. Skropić sokiem z cytryny.
Bób ugotować, odsączyć.
Cebule pokroić w kostkę i poddusić na maśle.
Jabłka i bób dodać do cebuli. Dusić. Dodać bulion oraz śmietanę. Posypać majerankiem i gotować na małym ogniu ok 5 minut. Posolić oraz popieprzyć do smaku.
Smacznego! :)