Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzień. Danie jest zdrowe, sycące i łatwe w przygotowaniu.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117059
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8044
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3018
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1657
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1338
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117059
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8044
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3018
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1657
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1338
Składniki
Jabłka umyć, obrać, pokroić w ćwiartki, a następnie w plasterki. Skropić sokiem z cytryny.
Bób ugotować, odsączyć.
Cebule pokroić w kostkę i poddusić na maśle.
Jabłka i bób dodać do cebuli. Dusić. Dodać bulion oraz śmietanę. Posypać majerankiem i gotować na małym ogniu ok 5 minut. Posolić oraz popieprzyć do smaku.
Smacznego! :)