Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzień. Danie jest zdrowe, sycące i łatwe w przygotowaniu.
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 59
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 487
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 74
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 59
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 487
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 74
Składniki
Jabłka umyć, obrać, pokroić w ćwiartki, a następnie w plasterki. Skropić sokiem z cytryny.
Bób ugotować, odsączyć.
Cebule pokroić w kostkę i poddusić na maśle.
Jabłka i bób dodać do cebuli. Dusić. Dodać bulion oraz śmietanę. Posypać majerankiem i gotować na małym ogniu ok 5 minut. Posolić oraz popieprzyć do smaku.
Smacznego! :)