Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kaloryczne danie na obiad.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 118
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4238
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11581
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6616
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5523
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13698
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 118
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4238
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11581
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6616
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5523
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13698
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, posiekać i zeszklić na smalcu, następnie dodać pokrojone w grube kawałki mięso. Smażyć około ½ godziny na bardzo małym ogniu z przyprawami do smaku co jakiś czas mieszając, po czym podlać bulionem warzywnym i dodać pokrojone pomidory i paprykę. Całość gotować przez 10 minut, wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki, zmiażdżony czosnek i dusić powoli do miękkości. W razie potrzeby doprawić ostrą papryką do smaku i podawać z pieczywem.