Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super kaloryczne danie na obiad.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34920
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17120
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34920
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17120
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, posiekać i zeszklić na smalcu, następnie dodać pokrojone w grube kawałki mięso. Smażyć około ½ godziny na bardzo małym ogniu z przyprawami do smaku co jakiś czas mieszając, po czym podlać bulionem warzywnym i dodać pokrojone pomidory i paprykę. Całość gotować przez 10 minut, wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki, zmiażdżony czosnek i dusić powoli do miękkości. W razie potrzeby doprawić ostrą papryką do smaku i podawać z pieczywem.