Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybke danie, czyli ryż z chorizo.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10510
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12927
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4666
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10510
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6062
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12927
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4666
Składniki
Ryż gotujemy aż będzie lekko miękki. W między czasie kroimy chorizo w plastry i wrzucamy na patelnie, obsmażamy jeśli będzie zbyt dużo tłuszczyku, nieco odlewamy, kroimy papryke, chilli i cebulę w kostkę, wrzucamy do chorizo, podsmażamy kilka minut mieszając, dorzucamy ryż, smażymy jeszcze kilka minut i mieszamy aż składniki się polacza. Doprawiamy do smaku i gotowe.