Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest zdrowa ma mnóstwo witamin.Świetna jako dodatek do obiadu.
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 137
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 428
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 137
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 428
Składniki
Brukselke oczyścic z ciemniejszych wierzchnich listków,umyc.Gotowac w wodzie z dodatkiem 2 łyżeczek soli oraz 1 łyżeczki cukru przez ok 10 min,odcedzic.Masło roztopic na patelni,dodac bułke tarta,podsmarzyc chwile aby się lekko zrumieniła.Polac brukselke i od razu podawac.