Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest zdrowa ma mnóstwo witamin.Świetna jako dodatek do obiadu.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1285
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5810
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8823
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18429
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1285
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5810
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8823
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18429
Składniki
Brukselke oczyścic z ciemniejszych wierzchnich listków,umyc.Gotowac w wodzie z dodatkiem 2 łyżeczek soli oraz 1 łyżeczki cukru przez ok 10 min,odcedzic.Masło roztopic na patelni,dodac bułke tarta,podsmarzyc chwile aby się lekko zrumieniła.Polac brukselke i od razu podawac.