Do góry

Dania główne Przepis na:

Bruschetta z awokado, krewetkami i pomidorami

Bruschetta z awokado, krewetkami i pomidorami

Autor:

Przepisów i artykułów: 57 Ocena: 199

Dodano:

Odsłon: 323

Bruschetta z awokado, krewetkami i pomidorami

Składniki

  • bagietka
  • awokado
  • Krewetka
  • pomidor
  • czosnek
  • rukola
  • Oliwa z oliwek
  • sok limonkowy
  • sól pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Bruschetta z awokado, krewetkami i pomidorami

Przygotowanie

  1. Bagietkę pokroić w plasterki, usmażyć na patelni. Awokado obrać, miazgę rozgnieść widelcem. Dodać 1 łyżeczkę oliwy, 1 łyżeczkę soku z limonki, sól i pieprz. Smażone plasterki bagietki zetrzeć z jednej strony czosnkiem, posmarować awokado, na wierzchu z plasterkami pomidora i krewetek. Udekoruj rukolą i skrop oliwą.

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń