Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 57 Ocena: 199
Dodano: 21.02.2021
Odsłon: 323
3-4 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Bagietkę pokroić w plasterki, usmażyć na patelni. Awokado obrać, miazgę rozgnieść widelcem. Dodać 1 łyżeczkę oliwy, 1 łyżeczkę soku z limonki, sól i pieprz. Smażone plasterki bagietki zetrzeć z jednej strony czosnkiem, posmarować awokado, na wierzchu z plasterkami pomidora i krewetek. Udekoruj rukolą i skrop oliwą.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

slodkisentyment 24 lutegoZgłoś do usunięcia
Super :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

KulinarnaChwila 22 lutegoZgłoś do usunięcia
Apetycznie wygląda;)1 Kto głosował? | Odpowiedz