Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten bardzo prosty przepis przydaje się wtedy, gdy chcemy zjeść coś gorącego, nie mamy czasu gotować, a chcemy szybko coś przygotować sobie i bliskim.
Patelnia, nóż i deska do krojenia, łyżka do mieszania
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 370
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2500
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 370
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2500
Składniki
Na oleju smażymy cebulę pokrojoną w kostkę i czosnek, tak, aby się zeszklily, a następnie dodajemy pokrojone pieczarki i smażymy 15 min. na małym ogniu aż woda z pieczarek się wysmaży.
Na patelni powinna zostać mała ilość tłuszczu.
Dodajemy łyżeczkę mąki
Mąkę rozprowadzamy razem z grzybami
Dodajemy wodę i doprowadzamy do wrzenia
Dodajemy łyżeczkę gęstej śmietany, którą rozprowadzamy razem z grzybami
Dodajemy sól i pieprz do smaku
Na koniec dodajemy natkę pietruszki
Bułkę ścinamy
Następnie wydrążamy środek
Wypełniamy środek bułki pieczarkami i wcinamy! Smacznego!