Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste danie, dla zapracowanych. Sos można przygotować wcześniej, a po pracy tylko podgrzać buły, sos i gotowe:)
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 125
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3358
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 54
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 144
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 125
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3358
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 54
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 144
Składniki
Cebule pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle, pieczarki pokroić w półplasterki i dodać do cebuli. Całość dusić pod przykryciem. Gdy pieczarki zmiękną dodać odrobinę wody i podbić sos jogurtem naturalnym wymieszanym z łyżką mąki.
Dodać ziele angielskie, liść laurowy i pieprz ziarnisty. Doprawić do smaku, solą i pieprzem (ewentualnie swoimi ulubionymi przyprawami)
Bułki podgrzać wg przepisu na opakowaniu. Polać gorącym sosem i gotowe:) Smacznego:)