Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8599
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 589
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8599
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 589
Składniki
Buraki ugotowac (nie rozgotować) i zetrzeć na grubych oczkach.
Paprykę i cebulę pokroić w kostkę, wrzucić do gotującej się zalewy na 5 minut, dorzucić starte buraki, gotować następne 5- 10 minut. Gorące wkładać do słoików i odwracać do góry dnem.