Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna klasyka. Jak zwykle dania grillowe powinny być wyraziste, łatwe i szybkie w przygotowaniu.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424857
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424857
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Składniki
Dodałam przyprawy i musztardę, chlust wody i oliwy i wyrobiłam na zwartą masę.
Uformowane burgery odstawiłam do stężenia. Skropiłam je oliwą i usmażyłam na patelni grillowej. Później tylko podgrzałam je na grillu aby mieć mniej zajęcia a więcej odpoczynku. Bułki wytłuściłam w pozostałym po smażeniu tłuszczu i je lekko zrumieniłam. Podałam tradycyjnie, musi być: sałata, pomidor, ogórek, cebula. Sos: bardzo polecam upieczony czosnek, dodaje gęstości i głębi smaku, jeszcze sriracha dla ostrości i szczypiorek.
Smacznego :)