Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna klasyka. Jak zwykle dania grillowe powinny być wyraziste, łatwe i szybkie w przygotowaniu.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3471
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 202
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3471
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 202
Składniki
Dodałam przyprawy i musztardę, chlust wody i oliwy i wyrobiłam na zwartą masę.
Uformowane burgery odstawiłam do stężenia. Skropiłam je oliwą i usmażyłam na patelni grillowej. Później tylko podgrzałam je na grillu aby mieć mniej zajęcia a więcej odpoczynku. Bułki wytłuściłam w pozostałym po smażeniu tłuszczu i je lekko zrumieniłam. Podałam tradycyjnie, musi być: sałata, pomidor, ogórek, cebula. Sos: bardzo polecam upieczony czosnek, dodaje gęstości i głębi smaku, jeszcze sriracha dla ostrości i szczypiorek.
Smacznego :)