Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna klasyka. Jak zwykle dania grillowe powinny być wyraziste, łatwe i szybkie w przygotowaniu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1461
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1459
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1638
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1461
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1459
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1638
Składniki
Dodałam przyprawy i musztardę, chlust wody i oliwy i wyrobiłam na zwartą masę.
Uformowane burgery odstawiłam do stężenia. Skropiłam je oliwą i usmażyłam na patelni grillowej. Później tylko podgrzałam je na grillu aby mieć mniej zajęcia a więcej odpoczynku. Bułki wytłuściłam w pozostałym po smażeniu tłuszczu i je lekko zrumieniłam. Podałam tradycyjnie, musi być: sałata, pomidor, ogórek, cebula. Sos: bardzo polecam upieczony czosnek, dodaje gęstości i głębi smaku, jeszcze sriracha dla ostrości i szczypiorek.
Smacznego :)