Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burgery warzywne
Artykuł sponsorowany
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 212
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3172
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 964
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 790
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 212
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3172
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 964
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 790
Składniki
Wszystkie składniki rozdrobnić w kielichu blendera lub miksera aby otrzymać dość zwartą masę. W razie potrzeby dosypać bułki tartej aby masa dała się łatwo formować.
Z masy buraczanej natłuszczonymi oliwą dłońmi uformować 4 burgery.
Rozgrzać urządzenie Airfryer do temperatury 165 stopni.
Włożyć burgery do kosza rozgrzanego urządzenia, wyłożonego natłuszczonym papierem do pieczenia. Ustawić czas na 10 minut, zamknąć urządzenie i kontynuować smażenie do momentu, aż urządzenie wyemituje sygnał dźwiękowy.
Podawać na ciepło z ulubionymi dodatkami np. w bułce, z sosem czosnkowym lub BBQ, świeżą papryką, pomidorem, sałatą i cebulą.