Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubione danie mojego brata :-)
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 312
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 461
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1171
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 312
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 461
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1171
Składniki
1. Mięso zmiel. 2. W rondelku rozgrzej masło klarowane. 3. Na rozgrzane masło wrzuć posiekane ząbki czosnku i szalotkę. 4. Gdy się podsmażą dodaj zmielone mięso. 5. Gdy płyn odparuje dodaj papryczki chilli, sól morską oraz odsączoną z zalewy czerwoną fasolę, kukurydzę oraz pokrojone w kostkę ogóreczki. 6. Dodaj puszkę pomidorów, cukier oraz pozostałe przyprawy. 7. Duś do czasu, aż płyn odparuje. 8. Podawaj z tortillą podpieczoną na patelni grillowej. 9. Smacznego.