Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie, delikatne mięso z polędwiczki wieprzowej w pysznym sosie z warzywami.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2797
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2797
Składniki
1. Mięso kroimy w 2 cm plastry. 2. Prużymy na rozgrzanym oleju do miękkości. 3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Cebulę obieramy kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju. 5. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Następnie dodajemy pokrojone w kostkę papryki oraz ogórki.
8. Wlewamy przecier, ketchup oraz musztardę.
9. Wsypujemy chili, mieszamy i chwilę gotujemy.
10. Sos łączymy z mięsem.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.