Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie, delikatne mięso z polędwiczki wieprzowej w pysznym sosie z warzywami.
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2382
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10521
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 6025
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1074
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 8008
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2382
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10521
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 6025
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1074
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 8008
Składniki
1. Mięso kroimy w 2 cm plastry. 2. Prużymy na rozgrzanym oleju do miękkości. 3. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Cebulę obieramy kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju. 5. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Następnie dodajemy pokrojone w kostkę papryki oraz ogórki.
8. Wlewamy przecier, ketchup oraz musztardę.
9. Wsypujemy chili, mieszamy i chwilę gotujemy.
10. Sos łączymy z mięsem.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.